Mode & Beauty

Bruist > Mode & Beauty

Jouw perfecte zomerjurk vind je bij Nektarin!

Op zoek naar de perfecte zomerjurk of een schitterende outfit voor dat aanstaande feest? Kom dan naar Nektarin, de plek waar je
solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Mode & Beauty

esthetiq

Esthetiq, al 12 jaar expert in huidverbetering, organiseert op 7 juni een interactieve Cosmedix-workshop.

Lees verder »
Mode & Beauty

Maak je benen zomerklaar!

Heb jij last van huidverslapping, putjes in je benen, verkleving van huidlagen, verminderde doorbloeding of lymfecirculatie, pijnlijke, vermoeide of zware benen? Dan heb je waarschijnlijk last van cellulite.

Lees verder »
Mode & Beauty

Confidence is the best style you can have Get yours at LSfinest

Sinds begin februari is Oisterwijk een sfeervolle winkel rijker; Laura Sijbers opende op Dorpsstraat 3 haar LSfinest, waar het bruist van stijl en charme. LSfinest is een prachtige winkel waar mode, woondecoratie en cadeaus samenkomen. Naast het feit dat je er alleen maar producten vindt die Laura zelf mooi vindt, hangt er een fijne sfeer waarin er aandacht is voor jou als klant en er met je mee wordt gedacht.

Lees verder »
Mode & Beauty

Weg met je ongewenste tattoo!

Soms krijg je spijt van een tatoeage of wil je hem gewoon weg hebben. Dan kun je deze laten verwijderen. Bij Jonishi Huid & Laser kan dat zonder problemen dankzij geavanceerde lasertechnieken. Het is mogelijk om je tatoeage te verwijderen zonder littekens of beschadigingen van de huid.

Lees verder »
Mode & Beauty

Je huid beschermen voor de zon!

Bescherm je huid tegen de zon met onze vernieuwende Dermaline-verrijkte huidverzorgingscrème en ons frisse masker. Dit biedt onmiddellijke verkoeling, herstel en verlengt je zomerse gloed. Ideaal na een warme dag, voor vochtinbreng, rimpelvermindering en herstel na te veel zon.

Lees verder »
Mode & Beauty

Je gezicht ervaart de rust

Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze Hannah Meet & Treat, een perfecte introductie tot de revolutionaire Hannah productlijn. Onder begeleiding van jouw persoonlijke huidcoach duik je in de wereld van huidverbetering. Met de nieuwste technologie analyseren we je huidtype en stippelen we jouw persoonlijke huidverbeteringsroute uit.

Lees verder »
Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven