Je huid beschermen voor de zon!

Bruist > News > Nederland Bruist > OISTERWIJK BRUIST > Mode & Beauty > Je huid beschermen voor de zon!

Je huid beschermen voor de zon!

Bescherm je huid tegen de zon met onze vernieuwende Dermaline-verrijkte huidverzorgingscrème en ons frisse masker. Dit biedt onmiddellijke verkoeling, herstel en verlengt je zomerse gloed. Ideaal na een warme dag, voor vochtinbreng, rimpelvermindering en herstel na te veel zon.


Ontdek het wonder van verkoeling en herstel met onze vernieuwende huidverzorgingscrème, perfect voor na die lange, zonnige dagen. Verrijkt met Dermaline, biedt dit masker onmiddelijke verlichting door een verzachtende laag over de huid te leggen die niet alleen kalmeert, maar ook bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen. Het helpt de elasticiteit van beschadigde huidvezels te herstellen en te regenereren, strijkt rimpels glad en versterkt de huid. Daarnaast egaliseert het de teint en verlengt het de duurzaamheid van je zomerse gloed. Voor een huid die er net zo levendig uitziet als jij je voelt! Verkoelend Herstellend UV-bescherming Rimpelverminderend Stevigheid Egaliserend Langdurige bruining


Jij wil toch ook je huid beschermen tegen de zon?! We helpen je graag.


Address: Bredaseweg 94A, Tilburg 013-5439028 info@artinails-beauty.nl Facebook en Instagram: Artinails-Beauty www.artinails-beauty.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »