Jouw perfecte zomerjurk vind je bij Nektarin!

Bruist > News > Nederland Bruist > TILBURG BRUIST > Mode & Beauty > Jouw perfecte zomerjurk vind je bij Nektarin!

Jouw perfecte zomerjurk vind je bij Nektarin!

Op zoek naar de perfecte zomerjurk of een schitterende outfit voor dat aanstaande feest? Kom dan naar Nektarin, de plek waar je altijd slaagt!


Bij Nektarin vind je een uitgebreide collectie, variërend van casual en comfortabele kleding tot formeel en chic. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd voor je klaar met eerlijk advies en gratis styling tips, zodat je er op je best uitziet. Bij Nektarin draait het om meer dan alleen shoppen; het is een ervaring. Kom gezellig langs met vriendinnen of familie, geniet van het plezierige winkelen en loop de deur uit met een grote glimlach en een fantastische nieuwe outfit. Wil je ook gezellig meedoen met onze welbekende modeshow? Hou dan onze social media in de gaten en ontdek wanneer de volgende Lady’s Night plaatsvindt. Het belooft een avond vol mode, plezier en gezelligheid te worden! Bezoek ons en ontdek waarom Nektarin de favoriete modebestemming is voor zoveel vrouwen. We zien je graag in onze winkel!


Address: Tilburgseweg 57A, Goirle (NL) | +31 6 13774345 info@nektarin.nl | instagram: nektarin.goirle | facebook: nektarin.goirle

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »