Confidence is the best style you can have Get yours at LSfinest

Bruist > News > Nederland Bruist > OISTERWIJK BRUIST > Mode & Beauty > Confidence is the best style you can have Get yours at LSfinest

Confidence is the best style you can have Get yours at LSfinest

Sinds begin februari is Oisterwijk een sfeervolle winkel rijker; Laura Sijbers opende op Dorpsstraat 3 haar LSfinest, waar het bruist van stijl en charme. LSfinest is een prachtige winkel waar mode, woondecoratie en cadeaus samenkomen. Naast het feit dat je er alleen maar producten vindt die Laura zelf mooi vindt, hangt er een fijne sfeer waarin er aandacht is voor jou als klant en er met je mee wordt gedacht.


“Ik houd van kleding met een goede pasvorm en let daarom heel erg op stoffen en het maatbereik. Bij mij gaan daarom alle merken van maat 34 t/m 46-48. Dames blij maken is waar ik zelf ook blij van word. Ik vind dat, ongeacht de maat van de vrouw, iedereen er prachtig uit kan zien! Ik sta dan ook voor eerlijk advies en kijk vooral naar wat de kleding met de draagster doet. Ik wil dat iedereen bij mij zelfverzekerd en blij de deur uitloopt.” Laura werkt samen met een beperkt aantal vaste onderhuurders uit de regio om de winkel met woondecoratie en accessoires compleet te maken. De mooiste tassen, borrelplanken met epoxy-versiering, geuren van Janzen, riemen, handgemaakte babyknuffels en handgemaakte zilveren sieraden zijn in huis om jouw outfit of cadeau compleet te maken. Samen met deze onderhuurders is LSfinest een soort mini warenhuisje. Een heerlijke plek om rond te struinen. Laura was voorheen onderdeel van het drietal van Weekends Only en heeft daar al haar goede naam opgebouwd. “Iedereen is welkom en krijgt mijn oprechte aandacht en stylingadvies. De band die ik afgelopen jaren met mijn klanten heb opgebouwd, vind ik het allerleukste aan mijn werk.” Dus, neem snel een kijkje op Dorpsstraat 3 en laat je verrassen!


Address: LSfinest | Dorpsstraat 3, Oisterwijk | info@lsfinest.nl +31 6 13231990 | www.lsfinest.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »