Gezond & Welzijn

Bruist > Gezond & Welzijn

Unieke Therapeutische Aanpak: Een Diepgaande Behandeling

Als ervaren therapeut heb ik een breed scala aan mensen behandeld, variërend van pasgeboren baby’s tot ouderen boven de 90. Elke leeftijdsgroep
solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Gezond & Welzijn

Chronische pijnzorg, met persoonlijke aandacht!

Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft last van chronische pijn; van hoofd- en aangezichtspijn tot lage rugpijn en pijn na een operatie. Je zou denken dat de zorg dan ook goed geregeld is, maar dat is helaas niet altijd het geval. Chronische pijnzorg is in ons land behoorlijk gefragmenteerd. Behandelingen van de huisarts, medisch specialist en fysio- of manueel therapeut zijn vaak onvoldoende op elkaar afgestemd en de wachttijden zijn lang. Vanuit de overtuiging dat dit beter kan, is Melius Klinieken opgericht, een centrum voor geïntegreerde pijnzorg met inmiddels drie vestigingen in Brabant en Zeeland.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

80% van de bevolking heeft darmklachten!

Ben jij één van de vele Nederlanders met darmklachten? Uit recent onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlandse bevolking darmklachten heeft. Bijna iedereen heeft (of kent iemand met) PDS, spastische darm, obstipatie, diarree en vaak hebben we geen gepaste oplossing. “Je moet ermee leren leven.”

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Heeft u problemen met uw gebit?

Ron Huijsmans: “Als expert in gebitsprotheses help ik u graag. Iedereen is welkom en ik voorzie u graag van persoonlijk advies. U heeft hiervoor geen doorverwijzing nodig. Mocht u niet mobiel genoeg zijn om onze praktijk te bezoeken, dan wij bieden ook zorg aan huis.”

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Rust in hoofd en lichaam

Ik heb zelf door een mooie zoektocht ondervonden dat het helend werkt wanneer je je hoofd, hart en buik met elkaar in verbinding brengt. Dit kan heel veel ongemakken verminderen of zelfs laten verdwijnen. Ook bij jou. Zowel lichamelijke als geestelijke ongemakken worden door mij, Linda Matijsen, bekeken als geheel, want jij bent meer dan alleen jouw ongemak.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

‘Klik’ en de prothese zit stevig vast

Een loszittende onderprothese is een van de meest voorkomende klachten bij dragers van een volledig kunstgebit. Herkent u deze klacht? En belemmert het u in uw dagelijkse functioneren? Dan bent u bij tandprotheticus Inge van der Gaag aan het juiste adres voor het aanbrengen van implantaten.

Lees verder »
Gezond & Welzijn

Inge weet raad

Een afgebroken tand, een scheur of een breuk in uw kunstgebit; het kan de beste overkomen. Gelukkig heeft Tandprothetische praktijk I.A. van der Gaag de kennis en ervaring in huis om reparaties aan uw kunstgebit snel en vakkundig te verrichten.

Lees verder »
Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin