Wonen & Klussen

Bruist > Wonen & Klussen

Voor een prachtige, stijlvolle woning

Welkom bij Willem van Doorne, dé vertrouwde aannemer aan de Costa del Sol die gespecialiseerd is in prachtige moderne bouwprojecten. Onze toewijding
solvadmin
Meest bekeken

Bruisende verhalen

Wonen & klussen

Keukencentrum Berkers Den Bosch Nu twee keer zo groot!

Ze waren al hét adres voor kwaliteit, goed en eerlijk advies en een keuken die geheel voldoet aan al je wensen, maar sinds ze onlangs hun showroom hebben uitgebreid, is het er alleen nog maar beter op geworden bij Keukencentrum Berkers in Den Bosch. “In tweeënhalf jaar tijd hebben we hier ontzettend veel bereikt”, vertelt eigenaar Edwin Bol. “Alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en in te spelen op hun wensen en behoeften.”

Lees verder »
Wonen & klussen

Dé lokale bouwpartner van West-Brabant

Ben je op zoek naar een lokale bouwpartner met verstand van zaken? Zoek dan niet verder, want BC Bouw is waar je moet zijn. “Om wat voor project het ook gaat, wij helpen iedereen om hun woonwensen waar te maken en staan ook klaar voor de zakelijke markt”, aldus eigenaresse Bianca Valentijn.

Lees verder »
Wonen & klussen

Passie voor vloeren, zonwering én gordijnen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je woning of bedrijfspand kan voorzien van zowel een nieuwe vloer als zonwering en gordijnen? Zoek dan niet verder! “Wij kunnen je op dat vlak volledig ontzorgen”, aldus Ton Verwijmeren, eigenaar van Verpo Totaalstoffering.

Lees verder »
Wonen & klussen

Duurzaam verwarmen van je huis in stijl!

Ben jij ook op zoek naar een manier om milieubewust te leven, zonder concessies te doen op het gebied van stijl en design? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met Green Design by DRU bieden we een unieke collectie groene haarden en kachels die niet alleen jouw huis verwarmen, maar ook de planeet sparen.

Lees verder »
Wonen & klussen

Duurzaam verwarmen met pelletkachels!

Maak kennis met pelletkachels: de ideale oplossing voor een duurzame en voordelige verwarming! Onze pelletkachels branden op milieuvriendelijke pellets. Met deze CO2-neutrale brandstof draag je niet alleen bij aan een groenere wereld, maar bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

Lees verder »
Rubrieken

Waar ben je naar op zoek?

Klanten uitgelicht

Neem een kijkje binnen deze bedrijven

NEWPOST!!!!!!!

solvadmin