Je gezicht ervaart de rust

Bruist > News > Nederland Bruist > NIJMEGEN BRUIST > Mode & Beauty > Je gezicht ervaart de rust

Je gezicht ervaart de rust

Zet de eerste stap naar een stralende huid met onze Hannah Meet & Treat, een perfecte introductie tot de revolutionaire Hannah productlijn. Onder begeleiding van jouw persoonlijke huidcoach duik je in de wereld van huidverbetering. Met de nieuwste technologie analyseren we je huidtype en stippelen we jouw persoonlijke huidverbeteringsroute uit.

Zin in nog meer verwennerij?

Upgrade dan je ervaring met onze Xpress of Xperience behandelingen. Jij kiest welke zones extra liefde nodig hebben, zoals die mooie wenkbrauwen van je. Voor wie het allerbeste wil, hebben we de Hannah Xperience – 90 minuten pure ontspanning en intensieve verzorging, het summum van onze gezichtsbehandelingen. Neem een kijkje bij onze behandelingsopties hieronder en laat je verleiden: Hannah Meet & Treat: Een verfrissende start Hannah Xperience: De ultieme verwennerij Hannah Xpress: Snel en effectief Intense Treatment: Voor als je all-in wilt gaan


Laat je huid spreken bij ANNA waar elke behandeling een belofte is voor schoonheid en welzijn.


Address: ANNA Skincare & Beauty Van Broeckhuysenstraat 9, Nijmegen | 06-38260670 | info@annaskincare.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »