column

Het perfecte sieraad voor jouw stijl!

Het perfecte sieraad voor jouw stijl!

01-04-2024

Naast de uitgebreide piercingdiensten bied ik een breed scala aan prachtige sieraden aan.

Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse ontwerpen, je vindt zeker iets dat jouw stijl perfect weerspiegelt. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan diverse smaken en trends.

Ook kan je bij mij terecht voor een sieraadwissel en het plaatsen van diverse soorten Tandkristallen. Ik werk alleen op afspraak en neem uitgebreid de tijd voor mijn klanten.

Welkom in de privéstudio van Marloes van Eijk, die zich met alles rondom piercings, tandkristallen en oorreflexologie bezighoudt. Er wordt alleen op afspraak gewerkt zodat er ruim de tijd kan worden genomen.

Hamerstraat 21, Bussum | 06-12706363 oorreflexologie_t_gooi | www.oorreflexologietgooi.nl www.piercinggallerytgooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula