column

Mindfulness en ademwerk zweverig? Ervaar het zelf tijdens een kennismakingssessie!

Mindfulness en ademwerk zweverig? Ervaar het zelf tijdens een kennismakingssessie!

01-08-2024

Met mindfulness trainen we onze aandacht. Wanneer je dit vaker doet, zul je merken dat je je aandacht beter kunt sturen. Dit brengt meer rust en maakt dat je je gemakkelijker kunt concentreren. En dit effect beperkt zich niet alleen tot de oefening, ook in het dagelijks leven profiteer je hiervan. Je geniet intenser van het moment, piekert minder, slaapt beter en voelt je lekkerder in je vel. Dat klinkt goed, toch?

Voor meer info en voor het opnemen van contact ga naar: www.gentleyogi.nl

Ademwerk omvat een breed scala aan ademhalingsoefeningen. Al duizenden jaren worden deze oefeningen beoefend in diverse culturen en tradities. De oude yogi’s en boeddhisten waren zich al bewust van de kracht van de ademhaling en gebruikten deze als een tool om hun geest tot rust te brengen en hun bewustzijn te vergroten.

Ben jij nieuwsgierig wat mindfulness en ademwerk voor jou kunnen doen?

Deze sessies zijn praktisch en zeker niet zweverig. Je wordt je onder andere bewust van jouw unieke ademhaling, ontdekt wat je met je adem kunt bereiken en gaat naar huis met waardevolle oefeningen. Daarnaast is het een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Én een mooie kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

In het najaar geef ik een paar ontspannen ‘kennismakingssessies’.

Check mijn agenda via www.gentleyogi.nl/agenda

Marieke Som de Cerff | 06-30387548 | info@gentleyogi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi