column

Ademwerk een hype? Wat kan het voor jou betekenen?

Ademwerk een hype? Wat kan het voor jou betekenen?

01-09-2024

Ademwerk, ook wel bekend als breathwork, is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Maar is het slechts een trend, of biedt het daadwerkelijk voordelen? Ademwerk omvat technieken gericht op het verbeteren van je ademhaling en algehele welzijn.

Voor meer info en voor het opnemen van contact ga naar: www.gentleyogi.nl

Ademwerk kan stress aanzienlijk verminderen. Door bewust en diep adem te halen, activeer je het parasympathische zenuwstelsel, wat zorgt voor rust en ontspanning. Dit kan bijzonder nuttig zijn in onze hectische levensstijl. Een efficiënte ademhaling zorgt ook voor een betere zuurstofvoorziening van je cellen, wat je energieniveau en uithoudingsvermogen verbetert.

Daarnaast helpt ademwerk bij het loslaten van emotionele blokkades. Marieke creëert namelijk een veilige ruimte waarin je onverwerkte emoties kunt verkennen en vrijlaten, wat kan leiden tot een betere emotionele balans.

Bovendien kan het je helpen om een diepere connectie met jezelf te ontwikkelen. Door je te concentreren op je ademhaling, word je bewuster van je lichaam en geest. Je bevordert jouw zelfbewustzijn waardoor jij als persoon kunt groeien.

Kortom: ademwerk is veel meer dan een hype. Het is een krachtige tool die je fysieke, emotionele en mentale gezondheid kan verbeteren. Probeer het zelf en ontdek de voordelen! Marieke organiseert groepssessies in een kerkje in Laren, check alle data via www.gentleyogi.nl/agenda. Óf plan een privé (of duo-) sessie wanneer het jou uitkomt!

Check mijn agenda via www.gentleyogi.nl/agenda

Marieke Som de Cerff | 06-30387548 | info@gentleyogi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11239 Gentle Yogi