Over Bruist

Met 39 regios per maand is uitgeverij Nederland BRUIST een succesvolle formule in diverse regio’s in Nederland, België en Spanje. Ondernemers komen in onze magazines en op onze website op een unieke manier aan het woord en in beeld. We leveren achtergrondinformatie over verschillende thema’s, delen leuke weetjes, vermelden gezellige evenementen uit jouw regio en lezers kunnen mooie prijzen winnen met onze puzzels. Kies de Bruist van jouw regio, lees het glossy magazine online, los de puzzels op en lees alles over onze bruisende ondernemers. Veel leesplezier.


BRUIST REGIO'S

EDITIE VAN DE MAAND


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).