column

Wie ben ik en wat is mijn werkwijze?

Wie ben ik en wat is mijn werkwijze?

01-03-2024

Ik ben Marloes van Eijk, 44 jaar, en woon met mijn man en drie kinderen in Bussum. Ik heb een aantal jaar als zelfstandig piercer in een tattooshop gewerkt en heb sinds 1 maart 2023 een privé studio/praktijk aan huis. Vanaf mijn 19de ben ik al bezig met natuurgeneeskunde en alles rondom het menselijk lichaam (holistische aanpak).

Ik heb een opleiding Oorreflexologie (ooracupunctuur/ooracupressuur) en Voetreflexmassage afgerond waardoor ik nog meer kijk heb op het menselijk lichaam en het geneesproces van piercings.

In mijn GGD-conform studio/praktijk bied ik deskundige en hygiënische piercingdiensten, Oorreflexologie, medische piercings, sieraadwissels en het plaatsen van tandkristallen aan. Ik werk alleen op afspraak, zo kan ik alle tijd nemen voor mijn klanten. Ik ben vrijwel 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.

Wat is Oorreflexologie? Het is een moderne reflexzonetherapie die specifieke klachten kan verlichten en oplossen door het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Welkom in de privé studio van Marloes van Eijk, die zich met alles rondom piercings, tandkristallen en oorreflexologie bezighoudt. Er wordt alleen op afspraak gewerkt zodat er ruim de tijd kan worden genomen.

Hamerstraat 21, Bussum | 06-12706363 oorreflexologie_t_gooi | www.oorreflexologietgooi.nl www.piercinggallerytgooi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula