Column

December 2023, in de zon op Ibiza  kerstboom op het plein, 17 graden.

December 2023, in de zon op Ibiza kerstboom op het plein, 17 graden.

01-02-2024

In januari 2022 bedacht ik samen met mijn vriendin dat het leuk zou zijn om op Ibiza te gaan wonen. We waren er nog nooit geweest. Wel zou ik al twee keer eerder naar Ibiza gaan, wat er niet van kwam. Dus nu was de tijd. We boekten een vakantie van 3 tot 17 mei 2022 op een boot in Ibiza-Stad en verkenden het eiland. Dit leek ons wel wat; wellicht in het najaar maar eens kijken. Vanaf Ibiza, het eiland met zijn bijzondere energie, kijk ik terug op een fantastisch jaar. Een jaar met veel zon, positieve energie en blijdschap. Het jaar dat ik de beslissing nam te blijven, met het uit te schrijven in Nederland en definitief te gaan wonen op Ibiza. Best een beslissing.

Er gaat dan veel door je heen… ja maar, wat als…? Een grote les in loslaten. Weet je het zeker? Is dit wat je wilt? Het hoeft niet hè… Ja, ik wil.

Dan worden er beslissingen voor je genomen. Per direct uit de zorgverzekering; uw autoverzekering loopt tot 2 oktober en u kunt geen nieuwe afsluiten.

Platinum pas van de ANWB… prullenbak. Au… Waar sparen we al die jaren voor? Waar houden we aan vast? Je voelt het pas als je loslaat, de beslissing neemt en het dan ook echt doet. Te kiezen voor jezelf en een goede lichamelijke, geestelijke en financiële gezondheid.

Geef jouw lichaam de juiste voedingsstoffen, waardoor helderder gedacht en beter gevoeld kan gaan worden. Dit heeft tot gevolg dat je de energie krijgt om te gaan doen wat je echt leuk vindt, waar je blij van wordt! En dit levert op wat je nodig hebt om een leuk leven te leiden.

Simpel toch?

We doen te serieus, vergeten te lachen en te spelen en zakken zo steeds dieper weg.

Tot het genoeg is, je opstaat en je je rug recht. Ga jij dit doen in 2024?

Tip:

Door na alles wat je denkt te moeten, eerst tegen jezelf te zeggen dat het niet hoeft… en vervolgens even stil te zijn, kun je gaan voelen wat voor jou belangrijk is en wat je wilt.

Behoefte aan een Hoefnie-gesprek?

Mail naar: yvankavaneeken@gmail.com Mijn naam is Yvanka van Eeken

Avenida Cala Nova 59 - appartement 28, Es Canar | yvankavaneeken@gmail.com | +31 6 53143180 Avenida Cala Nova 59 - appartement 28, Es Canar | yvankavaneeken@gmail.com | +31 6 53143180

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula