column

Kitchen-staff Horecapersoneel  & catering op maat

Kitchen-staff Horecapersoneel & catering op maat

01-05-2024

Wat zes jaar geleden begon als een uitzendbureau voor horecapersoneel, is inmiddels uitgegroeid tot een mooi concept met ook een succesvolle cateringtak. “Een uitbreiding die in coronatijd tot stand kwam en uiteindelijk heel positief heeft uitgepakt”, aldus eigenaar Frank van Gurp. “Vandaar dat we er mee door zijn gegaan en blijven groeien.”

Voor al je cateringklussen kun je tegenwoordig bij Kitchen-staff terecht. “Van een walkingdinner met culinair hoogstaande gerechten tot aan een laagdrempelige barbecue met de familie. Een Spaans tapasbuffet, een tafel vol met Hollandse klassiekers of vers bereide soep met het lekkerste brood… We regelen het allemaal. Met professionele koks vanuit een dito keuken.” En dat niet alleen, want alles wordt ook nog eens op ambachtelijke wijze bereid, met alleen maar verse ingrediënten. “En dat proef je!”

Maatwerk en flexibiliteit staan voorop

“Het belangrijkste en leukste aan ons werk? Dat is mensen helemaal ontzorgen, voor alle wensen een passende invulling creëren. Soms door simpel te denken, soms door heel creatief te zijn.” Als je een beroep doet op Kitchen-staff, kun je erop rekenen dat ze alles op alles zetten om het je naar de zin te maken. “Daarbij vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren, flexibel te zijn en mee te denken, zodat we echt maatwerk leveren. Alles om van onze klanten blije klanten te maken, want dat is waar wij het voor doen.”

Wil je meer weten over de diensten van Kitchen-staff?

Neem dan een kijkje op www.kitchen-staff.nl of neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Eigenaar: Frank van Gurp | Leijsenhoek 6, Oosterhout | 06-30547404 | www.kitchen-staff.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).