column

Maak je benen zomerklaar!

Maak je benen zomerklaar!

01-06-2024

Heb jij last van huidverslapping, putjes in je benen, verkleving van huidlagen, verminderde doorbloeding of lymfecirculatie, pijnlijke, vermoeide of zware benen? Dan heb je waarschijnlijk last van cellulite.

Cellulite, of sinaasappelhuid, wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren. Leefstijl zoals beweging en voedingspatronen spelen een belangrijke rol, maar denk ook aan hormonale veranderingen en de conditie van het bindweefsel hebben invloed. Vaak wordt gedacht dat cellulite met overgewicht te maken heeft. Dat is niet het geval. Iedereen kan hier last van hebben.

Cellulite kan erg hardnekkig zijn, maar er is zeker wat aan te doen. Bij Mira Mi Beauty & Well-Being passen wij ons eigen ontwikkelde en effectieve behandelmethode toe en bestaat uit: Essentiële oliën toegepast op jouw lichaamsbehoefte Diepe manuele massage Machinale cupping Lymfedrainage en bindweefselmassage.

Resultaat:

Mooie gladdere benen Betere bloed en lymfe circulatie Soepelere huid Ondersteunend voor je zelfvertrouwen Voor het optimale resultaat raden wij een kuur aan van 10 behandelingen in 5 weken tijd inclusief verzorging voor thuis. En daarna onderhoudsbehandelingen 1x per maand of 1x per 2 maanden afhankelijk van de behoefte en het lichaamstype.

Losse behandelingen zijn mogelijk maar een kuur geeft het optimale resultaat.

Praktijk voor natuurlijke huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

”Lekker in je vel geeft een stralend uiterlijk” CLIËNTENERVARINGEN ‘‘Na een traject van 10 behandelingen, waaraan ik begon in een burn-out met ook heel veel lichamelijke pijnklachten voel ik mij herboren. uit de grond van mijn hart, DANKJEWEL!!”

Voor meer tips lees onze blog op de website.

Pastoriestraat 4, Made 06-24316949 www.miramibeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).