bruisende zaken

Authentieke Turkse smaken

Authentieke Turkse smaken

01-07-2024

Al sinds dertien jaar een begrip in Oosterhout: Merila. Sinds vorig jaar juli onder de bezielende leiding van Fatih Görcü. “Houd je van de authentieke Turkse keuken en de traditionele smaken die daarbij horen, dan zijn wij the place to be in Oosterhout”, vertelt hij trots. “Wij staan voor kwaliteit en dat proef je!”

Kwaliteit die tot uiting komt in de gerechten die ze hier bereiden, maar ook in de gehele setting van Merila. “Afgelopen jaar hebben we de zaak compleet verbouwd”, vertelt Fatih. “Daardoor hebben we onder andere meer zitplaatsen weten te creëren, waardoor nóg meer mensen hier van al onze Turkse specialiteiten kunnen genieten.” En ook wie wel zin heeft in Turks, maar liever gewoon thuis eet is bij Merila aan het juiste adres. “Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor takeaway en we bezorgen bovendien aan huis.” Op de kaart van Merila staan specialiteiten als heerlijke broodjes döner kebab (kip of kalf), verrukkelijke kipfilet, smaakvolle shoarma en knapperige falafel. “Alles uiteraard bereid met verse producten van de best mogelijke kwaliteit en geserveerd met een glimlach.” En dat de gasten dat weten te waarderen, blijkt wel uit de vele positieve reacties die ze krijgen, helemaal sinds de verbouwing van de zaak. “Als mensen hier eenmaal zijn geweest, komen ze dan ook graag vaker terug!” Heb je trek gekregen van dit alles? Ga dan snel zelf eens een kijkje nemen bij Merila, ze zijn zeven dagen per week geopend, of bestel iets lekkers voor thuis via www.merila-oosterhout.nl

Merila | Zuiderhout 13, Oosterhout | 0162 490 777 | Eigenaar: Fatih Görcü | www.merila-oosterhout.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).