bruisende zaken

De authentieke smaak van Suriname

De authentieke smaak van Suriname

01-07-2024

Oosterhout is een echte ‘eetstad’, met een zeer breed aanbod voor de Bourgondiër. Tot voor kort ontbrak er echter één specifieke keuken: de Surinaamse. “Een gat dat wij hebben opgevuld door zo’n acht maanden geleden Efkens Aanders te openen”, vertelt Chantal die haar man Derick ondersteunt in zijn eetwinkel. “Sindsdien zijn wij hét adres voor de authentieke Surinaamse smaken én voor churros, want ook die waren nog nergens te krijgen.”

Hét adres voor Surinaams eten & churros!

Chantal wordt meteen enthousiast als ze het over Efkens Aanders heeft. “Hoe kan het ook anders, want Surinaams eten is zó lekker. Helemaal als de gerechten zijn bereid door een topkok, zoals wij hebben. Een echte Creoolse – net als mijn man trouwens – die precies weet hoe ze de authentieke gerechten moet bereiden. Alles wordt bovendien dagvers bereid met de beste ingrediënten en ook dat proef je!” De gerechten van Efkens Aanders – waaronder toppers als saoto soep, een broodje kip kerrie, bakkeljauw, hete kip en een rotirol – kunnen zowel in de winkel zelf als online of via de eigen bestel app worden besteld. “We zijn puur een winkel, dus ter plekke eten kan niet. Maar alle gerechten kunnen gewoon worden afgehaald of worden thuisbezorgd, zowel voor de lunch als voor ’s avonds. Daarnaast zijn we er ook voor de zakelijke markt en kunnen we bijvoorbeeld de lunch verzorgen voor een bedrijf, maar ook catering op locatie is mogelijk, zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.” Chantal raakt bijna niet uitgesproken als het gaat over hoe lekker de Surinaamse keuken is. “Maar eigenlijk moeten mensen dat gewoon zelf eens proeven; we hebben een zeer uitgebreid menu, met voor ieder wel wat wils – ook voor de vegetarische mensen onder ons – en bovendien is alles wat we bereiden 100% halal, zodat ook echt iedereen bij ons eten kan bestellen. Ontdek zelf onze heerlijke gerechten, bereid met liefde en volgens traditionele recepten.”

Efkens Aanders | Nieuwstraat 18, Oosterhout 0162-227074 | Eigenaar: Derick www.efkensaanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).