column

Meer dan alleen een kapsalon

Meer dan alleen een kapsalon

01-05-2024

Knip Scheer & Meer in Oosterhout is meer dan een kapsalon; ze bieden een breed scala aan kappersbenodigdheden en unieke cadeauartikelen. Eigenaresse Janny Knipscheer benadrukt dat ze alles verkopen wat een kapper nodig heeft, zoals haarverzorgingsproducten, scharen, haarverf, kammen en borstels, zowel voor particulieren als voor andere kapsalons.

Daarnaast bieden ze diverse cadeaus van merken zoals 100% Leuk en Give X, evenals sieraden van iXXXi en Melano. Knip Scheer & Meer fungeert ook als DHL-servicepunt, wat extra klanten aantrekt.

Hoewel de winkel divers is, blijft het ook een traditionele kapsalon waar iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, terecht kan voor een nieuwe coupe, een frisse kleur, een scheerbeurt of persoonlijk advies. Janny en haar team luisteren altijd eerst naar de wensen van de klant om te zorgen dat deze tevreden vertrekt. Geïnteresseerd? Bezoek de salon of bel voor een afspraak.

Laanstraat 2, Oosterhout | 0162 – 429982 www.knipscheer.shop

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).