column

Je kan bij mij terecht voor:

Je kan bij mij terecht voor:

01-05-2024

Via de NEI-methode kom je blijvend af van al jouw fysieke en mentale problemen. We gaan op zoek naar de onderliggende, niet goed verwerkte emotie die de klacht veroorzaakt, om deze vervolgens blijvend te verwijderen. Jij bevrijdt jezelf, maar zorgt er ook voor dat je het niet doorgeeft aan je kinderen, wat wel zo fijn is. Binnen vier sessies ben je al blijvend af van de klachten.

Healing Inner Trauma is jouw toevluchtsoord voor emotionele genezing en persoonlijke groei in Oosterhout. Ik bied deskundige begeleiding om diepgewortelde trauma’s aan te pakken en innerlijke rust te bevorderen. Ontdek de kracht van zelfontdekking en veerkracht op jouw reis naar emotioneel welzijn. Laten we samen werken aan een evenwichtig en herstellend leven.

Bronstijd 10, Oosterhout Tel . 06 419 94 779 info@healinginnertrauma.nl www.healinginnertrauma.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).