evenementen

01-05-2024

vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 21.00 uur vrijdag 14 en zaterdag 15 juni om 21.00 uur vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 21.00 uur ze komt zo

Beste medebewoners, mijn naam is Erik Møller, wonend op nummer 3. Graag zou ik u binnenkort willen meenemen in mijn leven. Het leven in een commune.

Een plek waar wij afstand namen van het burgerlijk gezinsleven en onze eigen utopie creëerden. Nieuwe vriendschappen werden gesloten en we leefden het leven waar iedereen van zou dromen.

Na enige tijd spatte onze wereld als een roze ballon uiteen en zonken we in een emotioneel moeras. Wij allen waren sterk, toch zouden mijn vrouw en ik deze dag het liefst willen vergeten.

Mijn vrouw, ze zal dan komen, komt u ook? Dan deel ik met alle liefde mijn verhaal met u. Openluchttheater Oosterhout | Paterserf 18, Oosterhout www.openluchttheateroosterhout.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).