BRUISENDE COLUMN

Daten in de maand van de liefde

Daten in de maand van de liefde

30-11--0001

Februari, de maand van de liefde! Met Valentijnsdag als grote hoogtepunt. Leuk voor alle verliefde stelletjes. Maar vrijgezellen van Nederland, niet getreurd... Februari is ook een perfecte maand om heerlijk te daten (net zoals alle andere maanden overigens)

Hoe score je nou een leuke date? Met deze tips moet dat zeker lukken!

Online daten

De makkelijkste manier om een nieuwe liefde te vinden is natuurlijk via internet. Maak een profiel aan op een datingsite en zorg dat je opvalt tussen al die duizenden andere mensen die op zoek zijn naar de liefde. Hoe? Bijvoorbeeld door een originele omschrijving van jezelf, een opvallende foto of een leuke gebruikersnaam die mensen niet snel zullen vergeten. Succes gegarandeerd!

In de kroeg

Dé plek waar veel dates ontstaan, is toch nog steeds de kroeg. Zie je iemand leuks staan, maar vind je het wat spannend om daar zo op af te stappen, zorg dan eerst voor oogcontact. Lukt dit, dan weet je dat de interesse wederzijds is. Als je vervolgens echter af blijft wachten tot de ander de eerste stap zet, is de kans groot dat je alsnog zonder date naar huis kunt. Ben je van jezelf niet zo’n vlotte babbelaar, bedenk dan eerst een goede openingszin voordat je de stoute schoenen aantrekt en op de persoon in kwestie afstapt. Vind je dat toch te spannend? Via de barman een drankje voor je potentiële date bestellen is ook vaak een succes. Wie niet waagt, wie niet wint!

Ergens anders

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken om een leuke date tegen te komen: bij je sportclub, bij een concert of misschien wel tijdens een speeddate-avond. Waar je hem of haar ook tegenkomt, belangrijkste is altijd: blijf jezelf! Valt dat niet in de smaak, dan heeft die ander gewoon pech gehad!

Wil jij ook een leuke date? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging