column

Ontdek onze PMU-behandelingen

Ontdek onze PMU-behandelingen

01-05-2024

Wie wil er nou niet elke dag wakker worden met de perfecte, zorgvuldig aangebrachte make-up. Of je nu een duik neemt in het zwembad, ontspant in de sauna, of net uit bed rolt, je straalt altijd. Het schenkt je die kostbare extra minuten in de ochtend, waardoor je zonder haast, maar vol vertrouwen de deur uit kunt.

Permanente make-up biedt een prachtige uitkomst. Worstel je met het tekenen van je wenkbrauwen, verlang je naar perfect gevormde lippen, of droom je van een immer strakke eyeliner? Onze nieuwste technieken in permanente make-up omarmen je natuurlijke schoonheid, versterken deze, en laten je op elk moment van de dag schitteren.

Met een oog voor detail brengen we pigmenten aan in de huid voor een effect dat de natuurlijke schoonheid niet alleen benadrukt maar ook viert. Deze pigmenten vervagen met de tijd, tenzij je kiest voor een jaarlijkse touch-up. Een mooie tegenstelling met de eeuwige standvastigheid van een traditionele tatoeage, waarbij een diepere huidlaag wordt aangesproken. In de wereld van permanente make-up werken we subtieler, met een zacht en natuurlijk vervagend resultaat als gevolg.

Oprichtster en eigenaresse Sylvia van Bloomiing Skin Boutique wil klanten bewust maken van de mogelijkheden om hun huid zo lang mogelijk strak en elastisch te houden. Naast de huidverbeterende behandelingen biedt zij permanente make-up (PMU) aan om een manier te creëren om er blijvend verzorgd uit te zien. Haar doel is om hen te laten inzien dat ze zelf ook belangrijk zijn.

Met de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van permanente make-up kan het op vele gebieden het verschil maken. In de salon staat naast kwaliteit een persoonlijke en warme sfeer voorop. Sylvia adviseert, behandelt en luistert, waardoor ze gedurende de afgelopen vijf jaar een ruim klantenbestand aan trouwe klanten heeft opgebouwd.

Ervaar het zelf en maak vrijwillig een afspraak.

Bloomiing Skin Boutique Oud-loosdrechtsedijk 188-6, Loosdrecht 064 620 40 94 Instagram: bloomiing.skin.boutique info@bloomiing.nl www.bloomiing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).