bruisende zaken

Thuiskomen met JANZEN doe je zo!

Thuiskomen met JANZEN doe je zo!

01-11-2022

Het is weer tijd voor lekker warme truien en relaxen bij de open haard. De perfecte tijd om jouw huis onder handen te nemen en het binnen écht gezellig te maken. Soms is van je huis een thuis maken moeilijker dan je denkt. Geur doet heel veel met een ruimte. Onze tip: kies jouw favoriete geur en verspreid deze.

Iedereen verdient een fijn, gezellig en warm thuis

Een lievelingsgeur in huis of onder de douche zorgt voor ontspanning. Dat kun je thuis wel gebruiken toch? De frisse, hippe zomer is voorbij, nu is het tijd voor zen-momentjes. Hoort daar voor jou een andere geur bij? Maar weet je niet goed welke? Vraag in onze brandstore om advies en zoek jouw favoriete ontspanningsgeur uit.

Een stralend huis

De fijne geurstokjes, roomsprays en geurkaarsen van JANZEN zorgen, behalve voor een heerlijke geur en een sprankje geluk, ook voor een stralend interieur, want.. JANZEN mag er zijn! De heerlijk geurende producten zijn daarom ook geschikt voor elke ruimte in jouw huis. Kun je niet kiezen tussen alle fijne geuren? Je kunt in elke ruimte een ander geurtje kwijt!

Lievelingsmensen op afstand

Shop JANZEN aan de Kerkstraat 6 in ’s-Hertogenbosch én online via de webshop.

Fijne verzorgende producten uit de Janzen-collectie

Geuren en crèmes met pure ingrediënten | Kerkstraat 6, Den Bosch | denbosch@janzen.com | www.janzen.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken