bruisende zaken

Wat is K18 en hoe werkt het?

Wat is K18 en hoe werkt het?

01-07-2024

Stel je voor dat je haar uit lange, gedraaide ladders bestaat. Deze ladders zijn sterk dankzij speciale bindingen, zoals de sporten van een ladder die stevig vastzitten. Wanneer je haar beschadigd raakt, breken niet alleen de sporten, maar ook de hele structuur van de ladder. Veel haarproducten proberen de gebroken sporten te repareren, maar vergeten vaak de zijkanten van de ladder te herstellen.

K18 is een nieuw, bijzonder product dat na tien jaar onderzoek is ontwikkeld. Het is de eerste peptide die de gebroken keratineketens, de zijkanten van de ladder, kan repareren. K18 herstelt je haar blijvend in slechts vier minuten. Chemische behandelingen zoals verven en permanenten kunnen de keratineketens breken die je haar sterk en elastisch maken. K18 dringt diep door in je haar en herstelt deze gebroken ketens, waardoor je haar weer sterk en veerkrachtig wordt, net als voorheen Kortom, K18 maakt je haar weer gezond en sterk door het blijvend te herstellen, in plaats van het tijdelijk op te lappen. Hierdoor ziet je haar er weer glanzend en vol leven uit!

De K18 behandeling: een nieuwe stap in haarverzorging

De K18 behandeling bij Indulge Cuts & Colours biedt een veelbelovende oplossing voor mensen die streven naar gezond, glanzend en sterk haar. Ook wordt de K18 behandeling aangeboden als een losse behandeling, perfect om je haar weer sterk, glanzend, zacht en soepel te maken. Maar het kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals wassen, knippen en föhnen, voor een nog indrukwekkender resultaat.

Bovendien kan K18 worden toegepast in combinatie met kleurbehandelingen, waardoor het haar zo min mogelijk beschadigd wordt en je een nog beter eindresultaat krijgt.

Komt jij ook snel voor een K 18 treatment naar Indulge?

Markt 11 | Etten Leur | 076 503 34 22 hairdressers@indulge.nl | www.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).