bruisende zaken

Geef je huid de zorg  		die ze verdient!

Geef je huid de zorg die ze verdient!

01-07-2024

Ontdek de revolutionaire Q-switched Nd Yag Laser uit Canada voor al je huidproblemen en esthetische wensen. Verwijder moeiteloos pigmentvlekken, moedervlekken, sproeten, couperose, spataderen, tattoos en permanente make-up. Ervaar de ultieme oplossing voor een stralende huid!

Ervaar de innovatieve carbon laser peeling voor huidverstrakking en vermindering van fijne lijntjes en rimpels met zes tot acht behandelingen. Deze laser pakt ongewenste verkleuringen aan en verbetert de huidstructuur door verhoogde collageenproductie. Met specifieke lenzen voor verschillende kleuren tattoos en een carbon filter voor huidverbetering, biedt de Q-switched Nd Yag Laser een veelzijdige en effectieve behandeling. De carbon laser peeling reinigt diep, vermindert talgafscheiding, ontstekingen en acne en verfijnt poriën. Na zes tot acht sessies zie je al zichtbare verbeteringen. De behandeling is veilig, vrijwel pijnloos en laat je direct je dagelijkse activiteiten hervatten.

Ervaar een stralende, egale en jeugdige huid met de Q-switched Nd Yag Laser. Ontdek vandaag nog de voordelen en geef je huid de zorg die ze verdient.

Bij HBC Clinics in Etten-Leur kun je terecht voor de allernieuwste behandelingen op het gebied van anti-aging, huidverbetering en lichaamsbehandelingen.

We onderscheiden door ons te focussen op behandelingen met de allernieuwste apparatuur, daarmee zijn we redelijk uniek in deze regio. We werken alleen met apparaten die we zelf eerst uitgebreid hebben onderzocht en die daadwerkelijk doen wat ze beloven.

Kwaliteit leveren staat voor ons voorop, ook in de salon.

Boek nu jouw behandeling Ga naar www.hbcclinics.nl/services-4 o

Holland Beauty Company Beiaard 1, Etten-Leur 076-8871157 info@hbcclinics.nl www.hollandbeautycompany.nl www.hbcclinics.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).