bruisende zaken

Een bed & breakfast met een historie

Een bed & breakfast met een historie

01-05-2024

Ben je op zoek naar een bed & breakfast die net even anders is dan anders? Dan is Bed & Breakfast Roosendaal een aanrader. Deze is gevestigd in een monumentaal pand, dat twee voormalige machinistenwoningen uit 1910 omvat. “Gecombineerd met de ligging, vlak bij het historische station, zorgt dit ervoor dat ook treinliefhebbers ons goed weten te vinden”, vertelt Erik Meulendijks, die de bed & breakfast runt samen met zijn vrouw Bernadet.

De B&B heeft een eigen voordeur, dus je kunt er helemaal je eigen gang gaan. Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer van zestien vierkante meter, voorzien van een luxe badkamer met (inloop) regendouche. Via een deur heb je toegang tot je eigen privéterras. Via een trap kom je op de eerste verdieping, waar een grote woonkamer van 28 vierkante meter is. “Naast een zithoek met relaxbank en tafel beschikt deze over een kitchenette met alle benodigde voorzieningen. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een tweede, kleinere slaapkamer.”

Gewoon goed

comfortabel en schoon is. Twee dingen moeten bovendien gewoon goed zijn: de bedden en het ontbijt. We hebben in beide slaapkamers dan ook een boxspring van 2.10 meter lang, die in de grote slaapkamer is elektrisch verstelbaar. En we zorgen in de ochtend voor een uitgebreid ontbijt waarbij het onze gasten aan niets ontbreekt.”

Gastvrijheid

n totaal kun je met drie personen in de B&B verblijven. “Onze gasten vormen een zeer gemêleerd gezelschap. Van toeristen die enkele dagen Roosendaal en omgeving komen verkennen tot mensen die om uiteenlopende redenen langduriger verblijven in de B&B.” Uit de positieve recensies op de website blijkt dat specifiek de gastvrijheid wordt gewaardeerd. “We hopen dat iedereen zich hier snel thuis voelt. Uiteindelijk gaat het erom dat onze gasten hier een fijne tijd beleven!”

Bed & Breakfast Roosendaal Stationsplein 5, Roosendaal info@bnbroosendaal.nl +31 (0)6 - 3123040 4 www.bnbroosendaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).