bruisende zaken

Ervaar ultieme ontspanning bij Stille Schoonheid

Ervaar ultieme ontspanning bij Stille Schoonheid

01-06-2024

Welkom bij Schoonheidssalon Stille Schoonheid, een rustige oase net buiten het bruisende centrum van Roosendaal. Sinds september 2023 sta ik, Chelsey Clarijs-Vinck, aan het roer van de salon, nu bekend als Stille Schoonheid. Met ruime openingstijden en een gastvrije sfeer is mijn salon de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en verzorging.

IK zorg ervoor dat je je herboren voelt

Bij Stille Schoonheid draait alles om jouw welzijn en zelfvertrouwen. Mijn doel is dat jij je volledig ontspannen en zelfverzekerd voelt wanneer je mijn salon verlaat. Ik bied een breed scala aan hoogwaardige behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, harsen en handparaffine.

Mijn producten zijn zorgvuldig geselecteerd en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ideaal voor elk huidtype en probleem. Heb je specifieke huidverzorgingsbehoeften of ben je op zoek naar deskundig advies? Ik sta klaar om samen met jou de beste oplossing te vinden.

Bij Stille Schoonheid streef ik ernaar om je niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk te laten ontspannen. Mijn rustige en serene omgeving biedt de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse stress. Of je nu komt voor een verkwikkende gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, ik zorg ervoor dat je je herboren voelt.

Ik verwelkom je graag in mijn salon en zorg ervoor dat je een onvergetelijke ontspanningservaring beleeft. Bekijk mijn website voor het volledige aanbod en blijf op de hoogte van nieuwe behandelingen die ik binnenkort introduceer.

Schoonheidssalon Stille Schoonheid | Molenstraat 49, Roosendaal | info@stilleschoonheid.nl | +31 6 53523696 | www.stilleschoonheid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).