Geniet

De lindehof

De lindehof

01-07-2024

Soenil Bahadoer belichaamt het spreekwoord "arbeid loont". De chef met Surinaams-Hindoestaanse roots heeft altijd extra hard moeten werken om zich te bewijzen, en zijn vastberadenheid heeft zijn creativiteit en unieke kookstijl versterkt.

In zijn modieuze restaurant schittert zijn culinaire talent. Bahadoer combineert Europese gerechten met smaken uit Suriname, India en Indonesië. Zijn keuken is pittig en complex, maar altijd in balans. Klassieke ingrediënten krijgen een kruidige twist. Soenil Bahadoer heeft zijn weg naar de top bevochten en zijn exotische creaties bewijzen dat hij daar thuishoort.

Beekstraat 1, Nuenen | 040 283 7336 | www.restaurant-delindehof.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).