column

Verzorging & regeneratie met de kracht van aloë vera

Verzorging & regeneratie met de kracht van aloë vera

01-01-2024

Met de verzorgende en regeneratieve kracht van aloë vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid, dat is waar LR ALOE VIA voor staat. Jong en oud, iedereen vindt in ons assortiment het juiste product voor zijn of haar huidverzorging. Dus u en uw dierbaren worden van top tot teen voorzien van het beste van aloë vera.

Een hoog aandeel aloë vera, bewezen combinaties van werkzame stoffen en de natuurlijke kracht van waardevolle biologische extracten maken de LR ALOE VIA verzorgingsserie uniek en veelzijdig in haar werking: ze regenereert, hydrateert, kalmeert en beschermt. En dit alles honderd procent zonder minerale oliën.

LR ALOE VIA combineert het beste van aloë vera
- de hoogwaardige gel
- met de vijftien jaar ervaring van LR op het gebied van aloë vera verzorging. 28 LR ALOE VIA producten zijn gepatenteerd vanwege hun specifieke combinatie van werkzame stoffen uit aloë vera gel en diverse organische extracten.

Regelmatige inspecties door de International Aloe Science Council (IASC) garanderen de hoge kwaliteit van onze aloë vera; van teelt tot verwerking. De huidcompatibiliteit van alle aloë vera producten is bewezen door de gerenommeerde, onafhankelijke instituten Dermatest en Derma Consult.

Heilig Hartplein 28, Roosendaal | 06-22831987 www.pedicurepraktijkroosendaal.eu | www.claudiamatthijssen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen