bruisende zaken

THE GLAMBAR by Anouk

THE GLAMBAR by Anouk

01-06-2024

Stap binnen bij The Glambar, waar jouw schoonheid en het welzijn van de aarde hand in hand gaan. Wij zijn er trots op om jou de best mogelijke haarervaring te bieden, terwijl wij samen werken aan een schonere, mooiere wereld.

Bij The Glambar staan service, kwaliteit, gezond en mooi haar voorop. Maar dat is nog niet alles! Ook voor nagels, wimpers, wenkbrauwen en make-up ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kijken ernaar uit om je warm te verwelkomen en je te laten stralen! Bij ons ontdek je het verschil dat clean beauty kan maken voor jouw haar. Kom bij ons langs voor een onvergetelijke ervaring die je zeker niet wilt missen.

Wij nodigen je uit om zelf het verschil van onze zorgzame aanpak te ervaren. Terwijl wij aan jouw nieuwe look werken, staat er altijd een kopje koffie of thee voor je klaar. Bij The Glambar draait alles om jouw comfort en tevredenheid.

Heb je twijfels over je nieuwe look? Maak je geen zorgen. Wij staan voor je klaar en plannen graag een gratis haircheck voor jou in. Hierbij helpen wij jou om het perfecte kapsel te vinden dat bij jou past. Jouw tevredenheid staat voorop!

Ben jij benieuwd wat ons verder uniek maakt?

kom langs bij de KAPSALON in EINDHOVEN Tongelresestraat 427 Eindhoven | 040-2027061 | info@theglambarbyanouk.nl | www.theglambarbyanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).