Column

Vitaliteit en welzijn  tijdens de zomerperiode verhogen

Vitaliteit en welzijn tijdens de zomerperiode verhogen

01-05-2024

De zomer kan een uitdaging zijn voor de productiviteit en energie-niveaus binnen een organisatie. Als externe vertrouwenspersoon zie ik vaak dat werknemers in deze periode worstelen met motivatie, wat leidt tot een verlaging van de algehele bedrijfsvitaliteit. Mijn rol is om deze trend te keren door een steunpunt te bieden waar werknemers hun zorgen kunnen delen en oplossingen kunnen vinden voor wat hen belemmert.

Door werknemers te helpen omgaan met zomerse demotivatie en persoonlijke uitdagingen, zorg ik ervoor dat ze zich meer betrokken en energiek voelen. Dit heeft een direct positief effect op de productiviteit en de sfeer op de werkvloer. Een externe vertrouwenspersoon kan juist in de zomer een cruciale bijdrage leveren aan het welzijn en de vitaliteit van uw team.

Investeer deze zomer in het welzijn van uw werknemers met mijn hulp, en ervaar een merkbare verbetering in engagement en werkplezier.

Neem vandaag nog contact op met Sandra van der Kolk voor een vitalere zomer.

Als coach begeleid ik u door moeilijke tijden op de werkvloer, of u nu bijna een burn-out heeft of gewoon een fris perspectief nodig heeft. Met mijn ondersteuning voelt u zich hopelijk comfortabel om uw verhalen te delen. Neem gerust contact op voor vragen, meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit u te helpen.

info@sandra-vanderkolk.nl | 06-25395499 | www.sandra-vanderkolk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).