bruisende zaken

Schoonheid en duurzaamheid komen samen!

Schoonheid en duurzaamheid komen samen!

01-04-2024

Niet alleen voor je kapsel zit je bij ons goed! Ook voor nagels, wimpers, wenkbrauwen en make-up ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om je warm te verwelkomen en je te laten stralen! Bij ons ontdek je het verschil dat clean beauty kan maken voor jouw haar. Kom bij ons langs voor een onvergetelijke ervaring die je zeker niet wilt missen. Wij recyclen haar, verftubes, verf, plastic en aluminiumfolie. Wij nodigen je uit om zelf het verschil van onze zorgzame aanpak te ervaren. Terwijl wij aan jouw nieuwe look werken, staat er altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.

Welkom bij The Glambar Waar kwaliteit en gezond en mooi haar voorop staaN

Bij The Glambar draait alles om jouw comfort en tevredenheid. Heb je twijfels over je nieuwe look? Maak je geen zorgen. Wij staan voor je klaar en plannen graag een gratis haircheck voor jou in. Hierbij helpen wij jou om het perfecte kapsel te vinden dat bij jou past. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop! Maak een afspraak en geef je haar de behandeling die het verdient!

Maak online een afspraak VIA onze website

Tongelresestraat 427 Eindhoven | 040-2027061 | info@theglambarbyanouk.nl | www.theglambarbyanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best