Bruisende Zaken

Of je nu weer fit en energiek uit bed wilt stappen, je een gezond gewicht wilt hebben, of van die vervelende kwaaltjes af wilt!

Of je nu weer fit en energiek uit bed wilt stappen, je een gezond gewicht wilt hebben, of van die vervelende kwaaltjes af wilt!

08-11-2023

Met de juiste voeding kan het.

Als orthomoleculair gezondheidscoach ga ik achter de oorzaak van jouw klachten aan of help ik je naar een gezond gewicht. Dit doe ik op een holistische manier. Dit houdt in dat ik naar jou als geheel kijk. Vanuit een uitgebreide intake met evt. een bloedonderzoek en bodyscan, volgt een persoonlijk plan van aanpak om te zorgen dat jij je doelen behaald. 

Denk hierbij aan: 

  • het aanpassen van je voedingspatroon
  • het aanvullen van vitamines en mineralen

Met stoffen die je lichaam herkent ga ik aan de slag om het lichaam te herstellen.

 

Over mij: 

"25 jaar geleden was ik energieloos, zat niet lekker in mijn vel en had overgewicht. Ik besloot het roer om te gooien en verloor 17 kg zonder te diëten. Door de jaren heen heb ik alleen maar bijgeleerd en inmiddels met bijna 50 en ben ik zo gezond als ik maar zijn kan!

Ik weet dus uit eigen ervaring wat de juiste voeding/suppletie kan doen voor je lichaam en deel deze kennis graag met jou!" 

Diana’s Nutrition Coaching | Kluwerij 11, Maassluis | 06 - 21 14 66 8 8 | dianasnutritioncoaching.com | info@dianasnutritioncoaching.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).