Column

Stoomreinigen:  een effectieve methode voor…

Stoomreinigen: een effectieve methode voor…

01-11-2023

Schoonmaken met behulp van stoomreiniging is een effectieve methode om bacteriën en sommige soorten ongedierte te verwijderen en te doden. Lees hier hoe het werkt.

Stoomreiniging Stoomreiniging is een proces waarbij stoom wordt gebruikt om oppervlakken te reinigen en te desinfecteren. Dit gebeurt met behulp van een speciale stoomreiniger die stoom produceert. De stoom wordt op het te reinigen oppervlak gespoten, waarna de hitte en het vocht bacteriën, schimmels en sommige soorten ongedierte doden.

Bacteriën doden

De hoge temperatuur van stoom is effectief in het doden van bacteriën en ziekteverwekkers. Het doodt de bacteriën door de eiwitten en enzymen in hun cellen te denatureren, waardoor ze worden gedood.

Beestjes en ongedierte

Stoomreiniging is nuttig bij het doden van ongedierte zoals bedwantsen, vlooien, mijten en kakkerlakken. De hoge temperatuur en het vochtige milieu zijn dodelijk voor deze kleine wezens. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle soorten ongedierte even gevoelig zijn voor stoom, dus het kan niet voor alles worden gebruikt.

Hoewel stoomreiniging effectief is bij het doden van bacteriën en ongedierte, is stoomreiniging niet voor alle schoonmaaktaken geschikt. Het is vooral voor het grondig reinigen en desinfecteren van specifieke oppervlakken.

Edgar van Engelen Clear4Clean

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht | 085-2080656 | info@clear4clean.nl | www.clear4clean.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching