BRUISENDE COLUMN

Dé juwelier                                                        van Schiedam

Dé juwelier van Schiedam

01-01-2024

Sieraden kunnen voor mensen van grote (emotionele) waarde zijn, daar zijn ze zich bij Juwelier C. Verkade in Schiedam maar al te goed van bewust. “Al 111 jaar zorgen wij daarom zo goed mogelijk voor onze klanten én hun sieraden”, vertelt eigenaar Olivier Bode, de vierde generatie binnen dit familiebedrijf. “Daarnaast dragen we natuurlijk óók zorg voor onze collectie en zorgen we dat die altijd zo verrassend en eigentijds mogelijk is.”

Als je Olivier hoort praten, mag één ding meteen duidelijk zijn: hij heeft ontzettend veel passie voor zijn vak. “Ik ben hier in 1994 begonnen en heb tot zijn overlijden nauw samengewerkt met mijn grootvader, die hier meer dan zeventig jaar in de zaak heeft gestaan. Van hem heb ik dus heel veel van het vak geleerd en nog steeds hanteren wij dezelfde normen en waarden als vroeger. Bij ons ligt de focus op kwaliteit, service en vertrouwen, maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om van elke klant een klant te maken die hier graag weer terugkeert. Dat doen we uiteraard door het leveren van de best mogelijke service, maar ook door mee te denken, goed te luisteren, eerlijk te adviseren én eerlijke prijzen te hanteren.” Dat dit effect heeft, blijkt wel uit de vele vaste klanten die ze in de loop der jaren aan zich hebben weten te binden. “De één komt binnen voor een nieuw sieraad, de ander voor een reparatie of om voordelig de batterij van zijn horloge te laten vervangen, en elke klant krijgt onze volledige aandacht. Is iemand op zoek naar een speciaal sieraad, dan luisteren we goed naar diens verhaal om een sieraad te vinden wat hier zo perfect mogelijk op aansluit. En indien het (nog) niet bestaat, kunnen wij dit zelfs volledig op maat maken. Die service en onze werkwijze maken dat klanten tevreden weer naar huis gaan en dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!”

Juwelier C. Verkade • Hoogstraat 90, Schiedam • 010 426 7789 • Eigenaar: Olivier Bode • www.juwelierverkade.nl • Scan de QR-code en ontdek op de website wat wij u allemaal kunnen bieden!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching