Adverteren werkt!

Column

Training met  nieuwe technieken

Training met nieuwe technieken

01-07-2021

Schoonmaak is al jaren meer dan werkdoekjes en een oude dweil. Schoonmaak is de afgelopen decennia veranderd van een branche die schoonmaakte met non-woven doekjes, zeemleren lappen en een Spaanse mop. Nu maken we schoon met microvezel, gedemineraliseerd water en ergonomisch verstelbare materialen om medewerkers minder te belasten.

Clear4Clean richt zich met haar adviezen en trainingen op de nieuwste ontwikkelingen.

Vanaf heden is het dan ook mogelijk om bij ons training te krijgen met een Roto Orbital machine. De Orbital eenschijfsmachine zorgt voor maximale reinigingsefficiëntie, een breed scala aan toepassingen en gebruiksvriendelijke bediening. De Orbital is bijzonder indrukwekkend op het gebied van gebouwreiniging, of het nu in kantoren, winkels, ziekenhuizen of scholen is. Met innovatieve technologie combineert de machine orbitale en roterende bewegingen tot een constante trilling en maakt zo een breed scala aan toepassingen mogelijk, van diep schrobben tot polijsten en kristalliseren tot strippen. Hun werkbreedte van 43 centimeter maakt het ook mogelijk om in krappe of afgelegen gebieden te werken.

De kracht van een Orbital eenschijfsmachine is dat hij stabiel is, rustig in gebruik en tijdbesparend door de roterende bewegingen en de constante trillingen.

Wilt u zich meer informatie over onze trainingsmogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Na dertig jaar actief te zijn geweest in de facilitaire en schoonmaakbranche, richtte Edgar van Engelen in 2012 Clear4Clean op. Clear4Clean staat voor ondersteuning van vakmanschap in de schoonmaakbranche.

Kamerlingh Onnesweg 14, Dordrecht 085-2080656 | info@clear4clean.nl www.opleiding-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).