Adverteren werkt!

column

Eerste hulp bij cellulite

Eerste hulp bij cellulite

01-07-2021

Het is niet eerlijk, de ene vrouw heeft prachtige gladde benen en de ander heeft een enorm bobbelige huid. Er bestaan verschillende soorten cellulite met een variatie aan gradaties. Voor cellulite biedt LPG een honderd procent natuurlijke en effectieve behandeling.

Boek nu uw intakebehandeling!

Verschillende factoren Waar komt cellulite nu vandaan? Interne factoren omvatten complexe mechanismen: vocht vasthouden en/of toename van het volume vetweefsel.

Andere factoren kunnen het verergeren namelijk: hormonale onbalans, een zittende levensstijl, ondervoeding, stress en verslechterde doorbloeding.

Gezien de verschillende factoren die cellulite veroorzaken of verergeren is cellulite niet bij iedereen hetzelfde.

Gelukkig is er heel wat aan te doen. Vooropgesteld dat cellulite een chronische aandoening is, kunt u met LPG Endermologie toewerken naar een summerproof body.

Boek nu uw intake en proefbehandeling, wij laten u graag zien wat LPG voor u kan betekenen.

Rubensplein 8B, Schiedam 010 - 24 60 985 beautyskincareschiedam.nl BeautySkincareSchiedam beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).