bruisende zaken

Plezier voor jong en oud

Plezier voor jong en oud

01-10-2023

Drie ondernemingen, is dat niet een beetje veel bij elkaar? Ilse lacht: “Ik moet toegeven dat we weinig slapen, vooral in de weekenden, dan is het maximaal drie uur per nacht. Maar als ik iets wil bereiken, ga ik er voor de volle honderd procent voor en moet alles ook helemaal perfect zijn. En met ons topteam dat ons goed ondersteunt, komt dit helemaal goed!”

‘Jong en oud komT bij ons langs’

Bar Dancing NO5

In 2020 kregen Ilse en Walter de kans om de naastgelegen locatie erbij te nemen, zodat ze daar wat meer voor de jeugd op konden zetten. Ook deze onderneming, Bar Dancing NO5, is inmiddels een alom bekende bar geworden waar elke vrijdag en zaterdag verschillende gast-dj’s er een goed feestje van maken!

Boutique Hotel NO5

Daar bleef het niet bij, want bij deze overname zat ook een hotel inbegrepen. ‘’Dat hebben we in de coronaperiode helemaal, van boven tot beneden, verbouwd en omgetoverd tot een klassiek boutiquehotel”, aldus Ilse. “Hier krijgen we verschillende gasten te logeren, onder andere romantische koppeltjes, bruiloftsgasten, fietsers en zakenmensen. De locatie is natuurlijk geweldig, want de kamers kijken allemaal uit op het prachtige, magische Markiezenhof.”

Café de Markies

Sinds zeven jaar runt Ilse Bazen samen met haar partner Walter van Loon Café de Markies aan het Beursplein in Bergen op Zoom. Dat staat bekend als een gezellige bruine kroeg voor jong en oud. Met in de middag relaxed een koffietje, wijntje, speciaal biertje of cocktailtje op het gezellige terras of in de knusse bar. Na 23.00 uur gaan alle tafels en stoelen aan de kant en draait Walter achter zijn dj-booth nummers van André Hazes en Elvis Presley tot dancemuziek, zodat de tent helemaal op zijn kop staat!

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem een kijkje op onze website! www.no5boz.nl

NO5 Bar Dancing & Boutique Hotel Beursplein 5, Bergen op Zoom 0164-726995 Café de Markies Steenbergsestraat 7, Bergen op Zoom 0164-726996

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).