bruisende zaken column

Rust, ruimte en overzicht in  een opgeruimde omgeving

Rust, ruimte en overzicht in een opgeruimde omgeving

01-04-2024

Dertig jaar lang was Ellen Reede bestuurssecretaresse. Totdat ze met een burn-out thuis kwam te zitten en besloot het roer helemaal om te gooien. Ze wilde iets doen met haar passie voor opruimen, ordenen en organiseren; daarom startte ze haar eigen bedrijf Hart voor Opruimen en ging aan de slag als professional organizer. “Ik krijg zoveel energie van dit werk”, vertelt Ellen enthousiast.

‘Jij bepaalt het doel, ik help je dat te bereiken’

“Die voldoening na het opruimen, dat wil ik anderen ook graag laten ervaren. Wat is er nu fijner dan leven met spullen om je heen waar je blij van wordt? Van het opruimen en organiseren van een kledingkast of keuken tot het op orde brengen van je zolder of garage. Ik help je graag. Ook voor het structureren van je administratie en het in- en uitpakken van je verhuisdozen kun je bij mij terecht. Het is een investering die zich terugbetaalt in meer rust, minder stress en vooral meer woonplezier.”

Leren hoe het anders kan

“Ik geef je niet alleen je rust terug door samen op te ruimen, maar leer je ook hoe je het anders kunt doen én hoe je het opgeruimd kunt houden. Soms hebben mensen in de loop der tijd, door levens-veranderende omstandigheden, meer spullen verzameld dan dat er ruimte is. Door jou de juiste vragen te stellen, kun jij een afgewogen keuze maken en zo alleen de spullen overhouden die je graag om je heen hebt. Vervolgens kijken we hoe we het handig kunnen ordenen zodat je weer overzicht hebt. Het doel is dat alle spullen een logische, vaste plek krijgen en dat je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Samen creëren we een rustige thuisomgeving waarin je na een lange werkdag ook echt kunt ontspannen en opladen.”

Hoe gaan we samen aan de slag?

“Tijdens een gratis, vrijblijvend kennismakings- gesprek bij jou thuis, stellen we samen een plan van aanpak op en maken we afspraken. Samenwerking en respect voor elkaar staan bij mij hoog in het vaandel.”

Hart voor Opruimen | Ellen Reede | Tel.: 06 - 81940091 | Mail: hallo@hartvooropruimen.nl | www.hartvooropruimen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante