column

5 jaar LunaNova

5 jaar LunaNova

01-04-2024

Dit jaar bestaat mijn praktijk vijf jaar. In deze jaren is er veel veranderd. Destijds begon ik met mijn praktijk, eerder dan eigenlijk de bedoeling was, maar het is goed dat het zo is gelopen.

Vrij onervaren begon ik aan dit avontuur, een eigen praktijk. Ooit begonnen als een droom om een praktijk in Fytotherapie te starten. Dat alleen was niet genoeg om van te leven, dus besloot ik er iets bij te gaan doen wat meer geaccepteerd is. Massage werd het dus.

Ik had nooit gedacht dat massage en ik zo goed bij elkaar zouden aansluiten. Het bleek mijn nieuwe passie te zijn en na de opleiding tot Wellnessmasseur volgde nog een rits aan opleidingen (ik ben nog niet klaar, maar dat ben ik niet zo snel denk ik).

Wel kan ik zeggen dat er veel veranderd is in mijn manier van werken de laatste jaren. Mijn massages zijn niet zozeer meer op Wellness gericht, maar veel meer op bewustwording van je lichaam en hoe je geest en je lichaam samenwerken als een holistisch geheel waarbij balans op alle vlakken het belangrijkste is.

Omdat ik zo dankbaar ben dat ik dit pad heb gevonden en voor iedereen die zijn/haar lichaam aan mij heeft toevertrouwd, heb ik dit jaar 12 leuke weggeefacties die jullie kunnen vinden op mijn Facebookpagina.

Ook massages aan huis

info@lunanovamassage.nl | 06 22940604 www.lunanovamassage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08861 - Inspirante