bruisende zaken

Proef, geniet & beleef

Proef, geniet & beleef

01-09-2023

Het concept van Het Strandhuys is al jaren een groot succes in Bergen op Zoom. Daar hebben nieuwe eigenaren Robin Mulders en Marc Landa dan ook niets aan veranderd toen ze de zaak vorig jaar overnamen. Wel waait er sindsdien weer een frisse wind door de onderneming. “Ons doel? De goede naam hoog houden! Een doel dat we zonder ons topteam absoluut niet waar zouden kunnen maken.”

Robin en Marc zijn met recht trots op Het Strandhuys. En op hun team. “Want zonder goed personeel ben je nergens, hoe enthousiast en gedreven je zelf ook bent. Zelf hebben we hier allebei ook jaren gewerkt voor we de kans kregen om de zaak over te nemen en nog steeds draaien we gewoon mee op de werkvloer. En dat wordt enorm gewaardeerd, niet alleen door ons team, maar zeker ook door onze gasten.” Natuurlijk zorgt niet alleen de goede sfeer op de werkvloer ervoor dat gasten maar al te graag een bezoekje brengen aan Het Strandhuys. “We zitten hier ook nog eens op de mooiste plek van Bergen op Zoom en ook daar zijn we trots op.” Daarnaast noemen de jonge, enthousiaste ondernemers het vernieuwde terras als één van de paradepaardjes van hun zaak. “En we hebben de enige speeltuin op de boulevard, dus ook ouders met kinderen zijn hier meer dan welkom.” Op dit toch al zo mooie lijstje met redenen om ook eens een kijkje te gaan nemen bij Het Strandhuys mag ook het eten dat ze hier serveren niet ontbreken. “We zijn supertrots op onze burgers en ook de Hippe Frites zijn enorm populair. Daarnaast bieden we natuurlijk nog veel meer keuze; van lunch tot diner en van koffie tot borrel.” Wat je ook bestelt bij Het Strandhuys, één ding staat vast: alles wordt snel en met een grote glimlach geserveerd. “Want ook daarom staan wij bekend!”

Nieuwsgierig? Kom het gewoon zelf eens ervaren!

Eigenaren: Robin Mulders & Marc Landa | Boulevard 55, Bergen op Zoom | 0164-260222 | www.hetstrandhuys.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).