bruisende zaken column

Van burn-out naar een nieuw balans

Van burn-out naar een nieuw balans

01-09-2024

Voel je je uitgeput, opgejaagd en wordt alles te veel? Zonder voldoende herstel kan je lichaam het niet meer bijhouden en beland je in overspanning of zelfs burn-out.

Met de diagnose burn-out en dus arbeidsongeschikt, hoorde ik: “Ik ben ongeschikt.” Inmiddels weet ik beter: burn-out is juist een ziekte van sterke doorzetters.

Ik weet inmiddels ook dat herstel mogelijk is – en zelfs een beter leven! Door eigen ervaring met lichaams- gerichte therapieën, heb ik mijn emoties kunnen identificeren, stressoren herkennen en oude patronen doorbreken.

Sindsdien heb ik geleerd kinesiologie en craniosacraal therapie toe te passen om anderen te helpen een nieuw balans te vinden. In jouw hersteltraject staat een duurzame levensstijl centraal. Naar behoefte kunnen we technieken voor rust en herstel toepassen, maar ook protocollen tegen bijvoorbeeld (bijnier) uitputting.

Loop je tegen een burn-out aan? Hulp is binnen handbereik, gun jezelf tijd en zorg om te herstellen – je verdient het!

Slaapproblemen Moeheid Stress & burnout Leren en presteren Angst Pijn en herstel Hoofdpijn en duizeligheid ZELFONTWIKKELING

Voor een aanraking van vitaliteit, neem een kijkje op touchtilldawn.com of scan de QR-code en boek meteen een afspraak! Ook in Breda.

Touch till Dawn Westblaak 122C (Studio Oost West), Rotterdam 06 1768 5740

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV