column

GedragsTHERAPIE  voor Honden  Professionele Hulp op Maat

GedragsTHERAPIE voor Honden Professionele Hulp op Maat

01-09-2024

Bij Hond op School begrijpen we dat het gedrag van honden soms uitdagingen kan geven. Of het nu gaat om uitvallen aan de lijn, angst (voor vuurwerk), onzindelijkheid, destructief gedrag of verlatingsangst, onze gespecialiseerde kynologisch gedragstherapeuten staan klaar om eigenaren en hun viervoeter te ondersteunen.

Ons gedragsspreekuur biedt de mogelijkheid om met een
- bij de NVGH aangesloten
- gedragstherapeut te onderzoeken wat er speelt. Tijdens een uitgebreid consult analyseren wij het gedrag van de hond. Onze gedragstherapeuten bieden een grondige gedragsanalyse en geven op maat gemaakte adviezen en prognoses. Bij Hond op School richten we ons op het welzijn van zowel hond als eigenaar. Geen quick fixes, maar een gestructureerd plan waarin eigenaren zelf actief aan de slag gaat met onze tips en oefeningen. Gedragsverandering is een proces dat tijd en geduld vraagt.

Programma voor Verlatingsangst

Honden met verlatingsangst kunnen plassen, poepen, blaffen, of spullen vernielen. De hond heeft stress en ongemak.

Ook op de eigenaar heeft het veel impact. Voor deze situaties hebben wij het programma Happy in je Uppie om te helpen de zelfstandigheid van de hond te vergroten en om de hond stap voor stap te leren om alleen te blijven.

Ons doel is om eigenaren te ondersteunen bij gedragsveranderingen van hun hond op een positieve, hondvriendelijke manier.

Scan de QR-code of ga naar www.hondopschool.nl.

Voor meer informatie over ons gedragsconsult of het programma Happy in je Uppie en hoe wij jou kunnen ondersteunen, bezoek onze website of neem direct contact met ons op.

DE LEUKSTE, MOOISTE EN MEEST COMPLETE (INDOOR) HONDENSCHOOL VAN ROTTERDAM E.O.

puppycursussen gehoorzaamheidstrainingen gedragsconsulten sport- & speltrainingen aankoopadvies dierenartstraining verlatingsangsttraject maatwerk

Veilingweg 3, Rotterdam 06-18299873 / 06 -29544050 | info@hondopschool.nl www.hondopschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV