bruisende zaken

Geef mij ook een gaaf gezicht!

Geef mij ook een gaaf gezicht!

01-09-2024

Leon en Najib, twee stoere kerels die na de puberteit konden fluiten naar een mooie, gave huid — tenminste, dat dachten ze.

Van alles hadden ze al geprobeerd. Leon kwam zelfs met een tas vol producten van allerlei verschillende merken ons instituut binnenlopen. Met een flinke klap zette hij de tas op de balie: “Ik ben er helemaal klaar mee om als ‘krentenbol’ door het leven te moeten!” Najib was er al niet veel beter aan toe. Hij stak zijn kin omhoog en zei: “Zien jullie dit, al die bruine en ontstoken plekken in mijn hals?”

De aanpak

Of dit voor ons een makkie was? Nee, zeker niet. Eerst moet er vertrouwen zijn in onze aanpak, want altijd spelen er meerdere factoren een rol bij huidproblemen zoals deze. Maar waar vooral eerst aan gewerkt moet worden, is een goede, gezonde huidbalans.

Vocht- en vetbalans

Je huid komt weer in evenwicht als zowel de vocht- als de vetbalans oké zijn. Pas dan is je huid gehydrateerd en soepel en zal deze in rap tempo herstellen.

Hoe gaat het nu met Leon en Najib?

Leon is al jaren ‘krentenbol’ af en komt nog altijd één keer in de acht weken voor een reinigende huidbehandeling. Zijn huidverzorgingsroutine pakt hij dagelijks op. Najibs problemen waren naast een verkeerde huidbalans ook ingegroeide baardharen. Dit was verantwoord op te lossen met laser- en blend-ontharingstechnieken. Nu heeft Najib zo’n stoere, strakke en verzorgde baardlijn.

Wist jij dat... ruim een kwart van ons cliëntenbestand man is?

Dus herken jij jezelf in één van deze verhalen, of ben je gewoon benieuwd naar jouw huidconditie? Maak dan snel een afspraak.

Vital Huidinstituut is 32 jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV