column

HOND OP SCHOOL:  Coaches voor HOND & BAAS

HOND OP SCHOOL: Coaches voor HOND & BAAS

01-08-2024

Hond op School is een indoor hondenschool in Rotterdam. Onze hondenschool biedt een uitgebreide reeks diensten en cursussen gericht op de opvoeding en training van honden, van pups tot volwassen dieren. Onze missie is om hondenbezitters te ondersteunen bij het creëren van een gezonde en gelukkige relatie met hun hond.

Hond op School biedt diverse puppycursussen, waaronder: Puppy FUN: Gericht op socialisatie vanaf 8 weken, met aandacht voor positieve ervaringen. Puppy PLUS: Basis gehoorzaamheid voor pups vanaf 12/14 weken, met oefeningen zoals ‘zit’, ‘blijf’ en ‘lig’. Puppy PRO: Vervolg op Puppy PLUS, gericht op het uitvoeren van cues onder moeilijkere omstandigheden. Deze puppycursussen zijn los te boeken of als bundel met korting in één programma af te nemen, genaamd PUPSTAR. Naast puppycursussen bieden wij uiteraard ook gehoorzaamheidstrainingen en sport- en spelcursussen aan voor jonge honden, volwassen en sportieve honden.

De trainingsaanpak van Hond op school is uniek, door het werken in kleine groepen van 4 tot 6 honden, met veel persoonlijke aandacht door gediplomeerde kynologische instructeurs en gedragstherapeuten. Een groot deel van de cursussen wordt tevens ondersteund met online educatieve content in onze eigen online academy: de Dogademy. Naast cursussen bieden we een breed scala aan professionele services als privétrainingen, gedragsconsulten, aankoopadvies en speciale trainingen voor buitenlandse honden en dierenartsbezoeken.

De faciliteiten van Hond op School zijn ontworpen voor een veilige en comfortabele leeromgeving, met multifunctionele trainingszalen en een theorielokaal. Ons team van gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten streeft naar maximale klanttevredenheid en hondenwelzijn.

De bijbehorende boetiek, Woefers, biedt een breed scala aan hondenproducten, van speelgoed tot wandelaccessoires en van kauw- en trainingsmaterialen tot aan hondenmanden. Het aanbod is aanvullend op de opvoeding, training en afgestemd op wat honden nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat alle behoeften van honden op één plek vervuld kunnen worden.

Voor meer informatie, bezoek de website van Hond op School (https://hondopschool.nl).

DE LEUKSTE, MOOISTE EN MEEST COMPLETE (INDOOR) HONDENSCHOOL VAN ROTTERDAM E.O.

puppycursussen gehoorzaamheidstrainingen gedragsconsulten sport- & speltrainingen aankoopadvies dierenartstraining verlatingsangsttraject maatwerk

Veilingweg 3, Rotterdam 06-18299873 / 06 -29544050 | info@hondopschool.nl www.hondopschool.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV