bruisende zaken

Welke zomerbehandeling kies jij?

Welke zomerbehandeling kies jij?

01-07-2024

Juist in de zomer verdient je huid flink extra aandacht en oppeppers. Want als je jouw huid óók in de zomer goed blijft verzorgen dan zorg je ervoor dat je huid zich continu kan verbeteren en herstellen. Dit biedt samen met de juiste huidverzorging de beste bescherming tegen UV-straling.

De productie van je pigment blijft onder controle, ontstekingen steken de kop niet meer op en je werkt op een slimme manier aan anti-aging.

Verwen en verzorg je huid door de juiste treatment

Intraceuticals Infusion (een unieke ervaring, waarbij gebruik gemaakt wordt van zuurstof en werkstoffen met een fantastisch hydraterend effect). Venus Freeze (door multipolaire radiofrequente en magnetische pulsen wordt nieuw collageen aangemaakt, met als resultaat een gezondere en stevigere huid). Anti Aging Eye (kraaienpootjes, donkere kringen en vochtophopingen verbeteren aanzienlijk). Dehydrated Aging Skin (voor de vochtarme, droge en ouder wordende huid). Natural Face Lifting (verjongende, manuele en bijzonder effectieve bindweefselmassage).

Weet je niet zeker welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Vital Huidinstituut is dertig jaar geleden opgericht door Marjan van Gemerden en staat garant voor uitstekende service, kwaliteit en betrokkenheid. Wij streven ernaar om met de nieuwste generatie apparatuur te werken en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Up-to-date blijven is ons belangrijkste gedachtegoed. Alleen zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn!

DE AUTO PARKEER JE GRATIS VLAK BIJ ONS INSTITUUT

Vital Huidinstituut | Middenbaan 77 C, Barendrecht | 0180-222000 / 06-34018636 | www.vitalhuidinstituut.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).