BRUISENDE COLUMN

Francis van Broekhuizen:  'Ik zal nooit gemeen zijn  of mensen afzeiken'

Francis van Broekhuizen: 'Ik zal nooit gemeen zijn of mensen afzeiken'

30-11--0001

De populariteit van operazangeres Francis van Broekhuizen ging in de afgelopen jaren door het dak. Naast haar theateroptredens maakte ze steeds vaker haar opwachting in tv-programma’s, zoals De Slimste Mens, Maestro! en All Together Now. “Ik doe nooit dingen om te zien of het iets oplevert. Ik doe het omdat ik het superleuk vind”, vertelt Francis aan Theater.nl.

Plezier maken staat bij Francis al van jongs af aan op één. “Vroeger deed ik in mijn werk al zoveel dingen die ik gewoon leuk vond, ook al was het voor weinig geld”, legt ze uit. “Dan kreeg ik kritiek van collega’s, die zeiden: ‘Je moet naar het buitenland en carrière maken.’ Maar ik wilde het liever kleiner doen.”

Krediet.

Francis straalt altijd. Met haar positiviteit, oprechtheid en vriendelijkheid heeft ze al een hoop bereikt. “Ik ontmoet heel veel mensen en bezoek veel verschillende verenigingen. Ik zal nooit gemeen zijn of mensen afzeiken, ben nooit ziek en zeg nooit af. Omdat ik altijd op die manier heb gewerkt, heb ik toch een bepaald krediet opgebouwd.”

Gunfactor.

De zangeres plukt daar nu de vruchten van. “Het gaat zich nu uitbetalen in dat mij veel wordt gegund. Het is altijd mijn ambitie geweest om mijn vak zo goed mogelijk uit te oefenen, niet om BN’er te worden. En nu rol ik van het een in het ander”, vertelt ze trots.

Francis staat tot eind mei 2022 in de theaters met Bij twijfel hard zingen, een voorstelling bomvol muziek en openhartige verhalen. Kijk op Theater.nl voor de speellijst.

Maak kans op voorstellingstickets en twee weken gratis streaming. Ga naar theater.nl/bruist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV