bruisende zaken

Waarom trainen met Milon bij True Health

Waarom trainen met Milon bij True Health

01-05-2023

Het trainen met Milon is vele malen effectiever omdat je constante spierspanning hebt in de trainingsfase. Het excentrische gewicht is (terugweg) is zwaarder ingesteld als op de heenweg (concentrische gewicht) omdat een mens sterker is in tegenhouden van gewicht dan in het wegduwen van een gewicht. De combinatie van weerstand op de heen- en terugweg en een op progressie gestuurd trainingsprogramma maakt het trainen met Milon uiterst effectief.

Daarnaast hebben de Milon apparaten een geïntegreerd computersysteem. Zo wordt jouw trainingsschema automatisch ingesteld door het scannen van jouw persoonlijke pas stelt het apparaat automatisch de volgende waarden in:
• Gewichten in heen- en terugweg
• Trainingstijd per oefening
• Beginhouding De Milon apparatuur stuurt jou als gebruiker op het juiste tempo, met een juiste bewegingsuitslag en het juiste aantal herhalingen om het maximale effect uit elke herhaling te halen. Om het compleet te maken biedt True Healthclub ook altijd persoonlijke begeleiding op de vloer. Altijd toezicht op jouw houding en constante coaching zorgen voor bewezen resultaat.

Jouw trainingsschema is op maat gemaakt. Bij elke 10 trainingen heb je een persoonlijke afspraak met een trainer. Dan wel om jouw trainingsschema op de helft bij te stellen om je progressie te optimaliseren of om een nieuwe trainingsfase in te stellen, wat zorgt voor een nieuwe trainingsprikkel.

BIJZONDER AAN MILON
• Magnetische weerstand in plaats van vaste weerstand.
• Combinatie van kracht en conditietraining in een full body workout.
• Constante weerstand tijdens oefeningen ten opzichte van traditionele fitnesstoestellen.
• Trainen met Milon is volledig ontzorgend.

Een veilig trainingsschema zonder papieren rompslomp.

Ga naar de website voor meer info of het boeken van een GRATIS proefles! www.truehealthclub.nl

True Healthclub locaties: Boxtel Croonpassage 51, 5281AX Boxtel. Tel: 041 16 842 22 Rosmalen Raadhuisstraat 1, 5241 BJ Rosmalen. Tel: 073 36 901 43 Den Bosch Kerkstraat 69, 5211 KE Den Bosch. Tel: 073 88 848 20

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).