bruisende zaken

Nieuwe eigenaar blaast nieuw leven in  De Posthoorn

Nieuwe eigenaar blaast nieuw leven in De Posthoorn

01-10-2022

Ton Oerlemans was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca. Toen hij De Posthoorn op het spoor kwam, greep hij zijn kans. In december 2021 kreeg hij de sleutel en na een flinke opknapbeurt opende hij samen met zijn vriendin Anoesjka van Pelt op 1 februari 2022 de deuren van de vernieuwde Taverne De Posthoorn. De warme uitstraling van een gezellig bourgondisch restaurant is gebleven.

‘Er is hier altijd iets te beleven’

De ligging van Taverne De Posthoorn, in het hart van groen recreatiegebied de Kampina, is absoluut uniek. “We hebben een achtertuin van 1.200 hectare aan bossen”, vertelt Ton. “Maar we hebben ook een grote omheinde speeltuin, pal aan ons terras, waar kinderen zich eindeloos kunnen vermaken en waar de (groot)ouders goed zicht hebben op de kinderen. Je kunt ook een potje midgetgolf spelen, want we hebben een mooie officiële wedstrijd 18 holes midgetgolfbaan."

Puur en eerlijk

Je kunt bij De Posthoorn terecht voor een kopje koffie of thee met gebak, lunch, borrel en diner. “Op onze menukaart staan (h)eerlijke gerechten. We werken zoveel mogelijk met (verse) streekproducten. Bij ons kun je lekker eten voor een betaalbare prijs. De schnitzel en spareribs zijn de hardlopers, maar er zijn ook vegetarische gerechten en met dieetwensen denken we graag mee. Tevens zijn er verschillende kindergerechten.”

Feesten en partijen

Heb je iets te vieren? Dan is De Posthoorn dé plek om dat te doen. Van een vrijgezellenfeest, een jubileum of teambuilding tot een personeelsfeest, een familiedag en zelfs een kinderfeest. “Naast het restaurant beschikken we over een aparte zaal die je kunt afhuren. We stellen desgewenst een arrangement op maat samen, inclusief bijvoorbeeld de huur van e-choppers.”

Thema-avonden

Nu de donkere avonden er weer aankomen, is het heerlijk toeven bij de open haard van De Posthoorn. “In de herfst- en winterperiode gaan we speciale thema-avonden organiseren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende buffetavonden of een goochelavond. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor het programma!”

fb: @tavernedeposthoorn | insta: @tavernedeposthoorn

Posthoornseweg 8, Oisterwijk | 06-14679138 | info@tavernedeposthoorn.nl | wwww.tavernedeposthoorn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke