column

Het voorjaar mag losbarsten!

Het voorjaar mag losbarsten!

01-04-2024

De terrassen staan er weer, de winkels zijn gevuld met nieuwe, frisse collecties en de temperatuur stijgt gelukkig ook. Het is prachtig om het dorp weer groen te zien worden. Ik word daar in ieder geval vrolijk van. Door de vele regen zal het voorlopig weinig stof op doen waaien. Op dit soort (natte) records zitten niet veel mensen te wachten.

We hebben deze maand Pasen, Koningsdag en de start van de meivakantie op de agenda staan. Veel mensen zullen vrij zijn en gaan genieten van deze dagen en de bijbehorende evenementen. Op de jaarplanner staat er een koopzondag gepland op tweede paasdag. Dit is niet juist! De koopzondag van april is op zondag 7 april.

Wij houden ons momenteel bezig met projecten voor langere termijn en promotie voor ons centrum op zoveel mogelijk manieren. Komende zomer zal er heel wat te beleven zijn. De agenda is overvol. Wat niet overvol is, zijn enkele leegstaande winkelpanden in ons centrum. Ondanks het feit dat er op de achtergrond gelukkig inmiddels wat ontwikkelingen zijn, baart het ons zorgen dat de snelheid voor het invullen van de panden te laag is. Dit zijn we hier in Oisterwijk niet gewend. Ook dat is een feit. Een nieuwe, stabiele formatie in Den Haag zou misschien kunnen helpen. Die snelheid van formeren mag trouwens ook wel wat omhoog. Belangrijke zaken hebben invloed op het ondernemerschap: loonkosten, pensioenen, inflatie, energiekosten, indexeringen, belastingen etc. Redenen genoeg voor ondernemers om te wachten op het juiste moment om een nieuwe investering of uitbreiding te overwegen. Maar ik ben ervan overtuigd dat alles op termijn weer goed zal komen! Wist u dat de inschrijving van Brabants Mooiste al is gestart? Meefietsen? Kijk op brabantsmooiste.nl Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Koop lokaal bij onze ondernemers: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans